Menu

Recite "Ne!" raku

Diagnoza rak - ne more pomeniti enosmerno ulico, kjer nas na koncu čaka smrt! CHRON IN COLLITIS STA OZDRAVLJIVI BOLEZNI

rak

Diagnoza rak, ena izmed zelo pogostih in najtežjih zahrbtnih bolezni današnjega časa, je vsekakor šok za človeka, vendar ni enosmerna ulica, na koncu katere te čaka smrt, ampak vmesno klinično stanje v dinamičnem obrambnem procesu med celicami tumorja, ki se izmuznejo imunski obrambi in tistimi, ki jih imunski sistem uniči. Zato je imunski sistem prvi in najbolj pomemben člen, ki je odločilen ali se bo neka bolezen sploh pojavila in kako bo potekala.

Najnovejše metode

Zato smo na našem inštitutu s pomočjo tujih ustanov in znanstvenikov razvili naravno dopolnilno metodo, ki spada med edinstvene in najbolj učinkovite naravne dopolnilne metode, ki jih potrjujejo velike univerzitetne študije, še posebej na Japonskem in v Ameriki. Kombinacija imunskega programa s terapijo 24-karatnega zlata – ultrazvočna – Nano Mist tehnologija prinese takojšnje in trajne rezultate. Zato je dandanes zlato vse pomembnejše v sodobni medicini in pri najtežjih obolenjih. Že leta 1890 je nemški bakteriolog Robert Koch za svoje odkritje prejel Nobelovo nagrado. Zelo je pomembno, da vsako zdravljene raka – tako kot na klinikah v tujini, vsebuje imunološki del. Naše imunske terapije so 100% naravne dopolnilne metode – lahko kot samostojne ali kot metode skupaj s konvencionalno, ortodoksno medicino.

REVOLUCIONARNO ODKRITJE AMERIŠKIH ZNANSTVENIKOV NA UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA POTRJUJE: Dr. Carl June – » Za vse bolezni je odgovoren naš imunski sistem. Zato delamo raziskave že več let, da pridemo do načina, kako okrepiti obrambni sistem v našem telesu. Limfociti služijo kot naši zaščitniki. Če pride v organizem virus ali bakterija ali če se pojavijo maligne celice, limfociti takšne »neprijatelje« prepoznajo in uničijo v procesu obrambe organizma. Raziskave potrjujejo, da se pri vseh ljudeh tekom življenja včasih pojavijo maligne celice, ali jih naš organizem pravočasno prepozna in eliminira, pa je odvisno od našega imunskega sistema. Zato oslabljen imunski sistem ne more prepoznati malignih celic in tako pustiti, da se iz njih razvije »tumor«.

Imunoterapije se koristijo na klinikah širom sveta kot naj novejša panoga moderne onkologije, ki daje najpomemb nejšo vlogo imunskemu sistemu v borbi proti raku.

Raziskave potrjujejo, da:

  • izboljšajo imunski sistem na najvišjo raven,
  • čistijo organizem najtežjih strupov,
  • izboljšajo krvno sliko,
  • krepijo telesno odpornost na različne virusne in bakterijske okužbe,
  • v kombinaciji s kemoterapijo in obsevanjem zmanjšajo ali eliminirajo negativne učinke terapij in kar je najpomembnejše:

VPLIVAJO NA RAKASTE CELICE, KI ODMIRAJO V SKLADU Z  DELOVANJEM IMUNSKIH MEHANIZMOV TAKO, DA SE BOLEZEN V MNOGIH PRIMERIH USTAVI, PRIDE DO ZMANJŠANJA ALI  PA CELO DO IZGINOTJA TUMORJEV.

 

Navajamo nekaj primerov

Rak na pljučih

Gospodu Slavku, staremu 65 let, so diagnosticirali mikrocelularni karcinom levega pljučnega krila z napredovanjem bolezni na bronhije in desno stran, prav tako pa tudi metastaze na jetrih. Onkologi mu niso dali veliko upanja za ozdravitev in so ga poslali domov. Njegova žena, ki je zdravnica in dela v bolnišnici, je bila nad tako odločitvijo kolegov zelo ogorčena, saj ni pričakovala takšnega odgovora. V bolnišnici, kjer dela, je dobila našo številko, saj je sama spoznala paciente, ki so si pomagali z našimi imunskimi terapijami. Poklicala nas je in takoj smo naredili celotni imunski program in terapije. Odšli so v Aviano na kliniko po drugo mnenje, kjer so tudi pokazali naš program. Zdravniki so mu svetovali, naj nadaljuje z imuno terapijami. Po mesecu in pol naših terapij je g. Slavko odšel na kontrolo. Pokazalo se je, da metastaze na jetrih niso več  vidne, do zmanjšanja je prišlo tudi na pljučih,ponekod celo do izginotja tumorjev. Gospod se tudi izredno dobro počuti, zdravniki pa ne morejo verjeti, da je v tako dobrem stanju, saj bi po njihovem mnenju moral kmalu umreti.

Maligni melanom

Gospe Jeleni, stari 77 let, so pred leti diagnosticirali maligni melanom z metastazami v jetrih, vranici, limfnih žlezah in zasevkih v pljučih. Uradna medicina ji ni mogla več pomagati, ponudila ji je le zdravila proti bolečinam. Menili so, da ima le še nekaj mesecev življenja. Njena hči, ki je zdravnica, je bila nad takšno odločitvijo zelo ogorčena. Z dokumentacijo uradne medicine je prišla k nam po pomoč in tako smo ji pripravili celoten program glede na njeno stanje. Ves čas do danes je na naših imunskih terapijah, dokumentacija uradne medicine pa potrjuje, da so metastaze izginile. Gospa se izredno dobro počuti in dandanes ne morejo verjeti, da je v tako dobrem zdravstvenem stanju in da je sploh živa.

Amini, ko je bila stara 17 mesecev, so v Londonu diagnosticirali težko obliko malignega melanoma na obrazu. Povedali so ji, da ni več pomoči in jo poslali domov. Od tistega časa je otrok na našem programu in dokumenti uradne medicine govorijo, da o bolezni ni več sledu.

Marjana S., rojena leta 1983, diagnoza uradne medicine: karcinom levega jajčnika in ciste, ki je bil odstran- jen 30.08.2005, prav tako tudi del desnega jajčnika. Iz bolnišnice so jo odpustili z zagotovilom, da je vse v redu, vendar ne bo mogla zanositi. Po dveh mesecih se je njeno stanje poslabšalo, imela je neznosne bolečine. Klinične preiskave so pokazale, da se je bolezen razširila in da je treba odstraniti še drugi jajčnik in maternico, za kar se ni odločila. Zdravniki so ji povedali, da ni več pomoči. Takrat je prišla k nam njena mama in svetovali smo ji po- seben program ter imunsko terapijo. V dveh mesecih se je njeno stanje tako izboljšalo, da je bolezen praktično iz- ginila. Pri pregledu so bili zdravniki zelo presenečeni. O bolezni (neznosne bolečine, ciste in karcinom) namreč ni bilo več sledu. Zgodil se je čudež. V tem letu je tudi zanosila in to brez pomoči zdravnikov, ki so napove- dali, da nikoli ne bo imela otrok. 31.08.2006 je rodila zdravo punčko, kateri sem tudi botra. To je le eden izmed naštetih primerov, ko smo pomagali in največji dokaz za uspešnost naše naravne imunske terapije.

Rak dojke

rak2Gospe Mariji, stari 52 let, so odkrili dva tumorja v levi dojki. Analiza je pokazala, da gre za rak invazivne vrste in da je potrebna takojšnja odstranitev leve dojke in vseh bezgavk. Zaradi šoka, ki ga je doživela, ko je iz vedela za diagnozo, se ni mogla odločiti za takojšnje zdravljenje in odstranitev dojke, zato je prišla k nam po pomoč. Takoj je začela z našim imunskim programom. Svetovali smo ji, da mora opraviti kontrolo na Onkološ kem inštitutu. Po treh tednih je le šla na kontrolo. Njen onkolog je bil pri pregledu presenečen, saj se je krvna slika popolnoma izboljšala, tumorski markerji so se znižali, kar pa je najpomembnejše, da je en tumor popolnoma izginil, drugi pa je bil le še v veli kosti manj kot 2 cm. Konzilij je odločil, da odstranitev leve dojke ni več potrebna, odstranili so ji samo tumor. Nihče od zdravnikov, kakor tudi ona sama ni mogel verjeti, da je tumor izginil in da ni potrebna odstranitev leve dojke.