Menu

Gold facial treatment - GFT

gold-facial-treatment-front1 

Zlati standard v negi kože - Nega obraza s 24 karatnim zlatom. Starodavne skrivnosti in moderna uporaba.

Skozi zgodovino je bilo zlato cenjeno zaradi svoje razkošnosti in lepotnih lastnosti. V času Kleopatre so čisto zlato uporabljali za vzdrževanje mladostne kože. Zgodovinarji so dolgo verjeli, da je Kleopatra vsako noč spala z zlato masko na obrazu. V antičnem Rimu so zlate obloge uporabljali za zdravljenje različnih kožnih težav. V antični kitajski medicini je zlato veljalo za ključ mladosti, ker si je tudi cesarica Ch´ing dinastije vsak dan masirala obraz z zlatim valjčkom.

Zahvaljujoč najnovejšim odkritjem na področju nege kože Gamma PGA, negativnih ionov in Ultrasonic Nano Mist  tehnologije, je UMO izkoristil moč zlata, kako bi tudi vi lahko doživeli vrhunski 100% naravni pomlajevalni tretman kože – UMO tretman obraza s 24 karatnim zlatom.

Značilnosti in prednosti

Čistost zlata se meri v karatih. Čisto zlato ima 24 karatov in predstavlja najboljše dostopno  zlato. Ta čistost zlata  se pri UMO tretmanu obraza s 24 karatnim zlatom uporablja za:

- Zgladitev gub in učvrstitev kože

Zlato upočasni zmanjševanje kolagena in razgrajevanje elastina ter tako preprečuje povešanje kože. Stimulira rast bazalne plasti za  regeneracijo zdravih kožnih celic ter poskrbi za učinek  napetosti.

- Zmanjšanje drobnih linij in gub

Zlato se uporablja s Gamma PGA, katera superiorna hidratantna formula zadržuje vlago in naredi kožo mehko in prožnejšo.

 - Svetlejša in sijajna koža

Od leta 1929 se je zlato zaradi zmanjšanja vnetja uspešno uporabljalo pri zdravljenju revmatoidnega artritisa. Protivnetne lastnosti zlata pomagajo zmanjšati vnetje kože in tako upočasniti izločanje melanina ter zavirati nastajanje starostnih peg. Zlato naredi kožo svetlejšo in sijajno.

 - Uničuje škodljive proste radikale

Zlato uničuje škodljive  proste radikale in tako pomaga preprečevati predčasno staranje kože.

 - Podaritev zlatega sijaja

Zlato ustvarja sijočo kožo, katera zrači.

Potek tretmaja

Zlato - nov standard na področju nege kože

UMO združuje inovativno japonsko tehnologijo z bogatimi, naravnimi zdravilnimi sestavinami zlata. Rezultat je neverjetno sijoča koža.

Zdravi negativni ioni

Negativni ioni so dobro poznani zaradi svojih zdravilnih učinkov, saj uničujejo škodljive proste radikale v kožnih celicah, uravnavajo kislinske tekočine v tkivih in spodbujajo splošno zdravje

Čudež Ultrasonic Nano Mist tehnologije

UMO kopel za obraz  Nano Mist tehnologije je zelo nežna. Skupaj z ionskim nabojem enostavno prodre globoko v kožo in tako omogoči prenos raztopljene Gamma PGA in 24 k zlata. Nano Mist (meglica) je do sedemkrat manjša od vodnih kapljic iz standardnega soparnika. Zmehča epidermalno plast kože in ustvari optimalne pogoje za vpijanje vlage.

Carrier-for-Gold-Massage-Cream Dermo-Gold-Photo Facial-Carrier
Profesionalna masažna krema Dermocapsule of gold

 

Facial carrier

 

Oglejte si video prispevke o Gold facial treatment - GFT

Luxury Voyage of Gold