Menu

Deep facial treatment - DFT

deep-facial

NANO MIST - razjasni pot do lepše kože

Obrazni Spa sistem – najbolj  vlažilni tretman za nego kože na tržišču.

Obrazni Spa sistem za pomlajevanje kože združuje inovativno azijsko tehnologijo s sestavinami, ki dokazano polepšajo vašo kožo. Najnovejši izdelki na področju nege kože z  gama PGA, ioni in ultrazvočno Nano Mist tehnologijo v specialnih obraznih postopkih globoko navlažijo in pomirijo kožo, prav tako pa poenotijo ton in teksturo kože. Rezultat je bolj napeta, sijoča koža brez kakršnih koli operacij ali okrevanja.

Vlažilna maska  Gamma PGA in njena moč

maska-gamma-pgaNajtanjša biopolimerska maska na svetu - njena debelina je le 1mm in je 100% bio razgradljiva.

Gamma PGA, izjemno močna vlažilna sestavina, je pomembno odkritje v znanosti nege kože. Je desetkrat bolj vlažilna od hialuronske kisline in veliko prožnejša od kolagena. Zaradi zmožnosti prodiranja v kožo in zadrževanja vlage je Gamma PGA idealen prenašalec aktivnih snovi, hkrati pa tudi izboljšuje naravne sposobnosti vlaženja kože, da ta ostane mehka in prožna. Izvira iz Natto Gume, japonske zdrave hrane, ki temelji na sojinih zrnih. Je 100% naravna in ne vsebuje konzervansov.

Gama PGA vlažilni gel

  • Zmanjša vidnost finih linij in gub
  • Poveča naravne zmogljivosti vlaženja kože NMF
  • Prodre do najglobljih predelov kože
  • Pospešuje čiščenje melanina, rezultat česa je svetlejša koža
  • Med prodiranjem prenaša vlago in hranljive snovi
  • V koži zadržuje vlago, rezultat česa je mehkejša in elastična koža
  • Na povrhnjici kože tvori tanko, gladko in vlažilno plast
  • hipoalergenska sestava, brez sestavin živalskega izvora, brez krutosti do živali
gamma-pga

Kako obrazni spa sistem deluje?

led-lightObrazni SPA sistem ustvari ultrazvočne nano kapljice, tako ultra tanke, da zlahka prodrejo v kožo, skupaj z gama PGA in ostalimi aktivnimi sestavinami, ki pospešujejo delovanje in obnavljanje kože ( kamilica, čajevec, cink…), vse to pa nato zagotavlja dolgotrajne dobre učinke za kožo.

Nano kapljica je sedemkrat manjša od kapljic, ki nastanejo pri tradicionalnem čiščenju kože s paro.

Skupen učinek nastane, kadar se vibrirajoče vodne molekule združijo z našo močno ionsko bio-polimerno Gamma PGA formulo. Ustvarjen je sinergijski učinek, ki omogoča optimalen prodor v najgloblje plasti kože. Pri tem nastanejo negativni ioni, ki imajo pomembne lastnosti za kožo, saj uničujejo škodljive proste radikale, uravnovešajo kislost tekočin v telesnih tkivih, pri tem pa pomagajo pri odstranjevanju odpadnih snovi iz kože skozi pore in posledično pri odstranjevanju odmrlih celic.

Vpliva tudi na naravni vlažilni faktor kože (NMF). To  je skupina celic na povrhnjici kože (stratum corneum), ki ima sposobnost, da veže in zadržuje vodne molekule znotraj in okoli keratinskih celic. S starostjo NMF preneha delovati tako učinkovito, saj koža postane bolj suha in razpokana.  Proizvodi so narejeni, da povečajo naravno vlažilno zmogljivost kože ter ohranjajo gladko in karseda nedotaknjeno povrhnjico.

kako-deluje-dft

 Specializirani obrazni tretmaji:

proti-gubam za-obcutljivo-kozo odprava-pigmentacije proti-aknam

Wrinkle Erase Booster
(proti  gubam)

Pospeši obnovo kožnih celic, pomaga preprečevati poškodbo celic, medtem ko kožo vlaži  in vidno zmanjša vidljivost linij in gub.

Barrier Repair Booster
(za občutljivo kožo)

Pomaga obnoviti, pomiriti in navlažiti občutljivo in poškodovano kožo s posebno mešanico cinka, kamilice in drugih hranljivih snovi.

Pigment Relief Booster
(za odpravo pigmentacije) 

Pomirja in vlaži, hkrati pa vsebuje tudi sestavine proti prostim radikalom, antioksidante in posvetlitvene sestavine, ki pomagajo zmanjševati starostne pege in poškodbe od  sonca ter tako prispevajo k bolj enakomernemu videzu kože.

Blemish Control
(proti aknam)

Obnovi  poškodovano kožo in pomiri kožna vnetja, saj antiseptične in antimikrobne sestavine pomagajo uničiti bakterije, ki povzročajo kožne težave.