Menu

Predstavitev

INŠTITUT ZA ZDRAVJE IN LEPOTO je glavni zastopnik podjetja UMO inc. iz Japonske, katero se posveča razvoju inovativnih programov na področju medicinske nege obraza in proizvodov za naravni izgled kože.
Nudimo vam najmodernejše tehnologije na področju nege obraza in oblikovanju telesa, katera so bila odobrena iz strani FDA, zato vse postopke podpira znanost, so znanstveno dokazani in učinkoviti ter v svetu narekujejo visoki standard.

Prav tako smo glavni zastopniki podjetja CornucAupia Gold Leaf Manufacturing iz Amerike, kateri proizvajajo 99,99% čisto 24k jedilno zlato - E 175 - kot dodatek k prehrani, slaščicam in pijačam, kozmetične namene in zlatenje različnih predmetov. Kvaliteta in čistoča 24k zlata je potrjena s Halal, Kosher in FDA certifikati.

Zlato je bilo v zgodovini cenjeno zaradi svojih razkošnih zdravilnih in lepotilnih lastnosti, zato se  uporablja že stoletja, tudi zaradi svoje simbolne moči.

Zgodovina uporabe 24k jedilnega zlata, sega v čas faraonov in starega Egipta, kjer so bili mišljenja, da je zlato hrana Bogov. Verjeli so, da zlato v telesu spodbuja čl – življenjsko energijo in dviga vibracije na vseh ravneh.

Danes je užitno 24k zlato postalo sestavni del ponudb v luksuznih ter elitnih restavracijah, hotelih in SPA wellnes centrih. Svetovno priznani kuharski mojstri pravijo, da zlato ohranja edinstven pridih razkošja, prefinjenosti in dovršenosti.

Izjemen " zdravilni učinek " so odkrili že pred več tisočletji saj so ga nekoč pogosto uporabljali za zdravljenje različnih kožnih bolezni in pri zdravljenju najtežjih obolenj.                                      

Naše delo temelji na individualnem pristopu, ker se zavedamo, da je vsak posameznik drugačen in je unikaten . Zato vam v sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki in inštituti nudimo tudi holistične 100% naravne programe za obnovo imunskega sistema, čiščenje telesa - DETOX in programe komplementarnih metod za vaše zdravje. Na inštitutu imamo tudi zunanje sodelavce, ki poskrbijo za vas še na drugih področjih.
V našem udobnem ambientu temelji strokovnost na tem, da ste na prvem mestu Vi , zato  nam lahko popolnoma  zaupate, da skupaj  najdemo boljše načine, individualne programe za nego vašega telesa, obraza in celotnega imunskega sistema. Naše poslanstvo je ponuditi edinstvene izdelke in storitve izjemne kakovosti s visoko stopnjo razkošja in glamurja za nepozabno doživetje.

                                                   

 VSE ima lepoto, a vsakdo tega ne vidi. ~ Konfucij ~