Menu

24k Jedilno zlato

                

         cokolada

 

                                                   HRANA BOGOV

                                            UŽITNO 99,99% ČISTO JEDILNO 24K ZLATO 

 

Zlato je bilo v zgodovini cenjeno zaradi svojih razkošnih zdravilnih in lepotilnih lastnosti, zato se v prehrani uporablja že stoletja, zaradi svoje simbolne moči.

Kot statusni simbol – simbol, ki izraža ljubezen, strast, uspeh in moč…

 

Zgodovina uporabe užitnega 24k  zlata, sega v čas faraonov in starega Egipta, kjer so bili mišljenja, da je zlato hrana Bogov. Verjeli so, da zlato v telesu spodbuja čl – življenjsko energijo in dviga vibracije na vseh ravneh.

 

Čeprav so Egipčani že vedeli za zdravilno moč zlata, je prvi in največji alkimist, Paracelsus, pripravil prvo koloidno zlato, namenjeno pitju.

Zapisal je: “Zlato sprejme vse lastnosti sonca, je kakor srce sveta, s svojimi vplivi pa deluje na človeško srce in telo, mu služi, ga okrepi in očisti od vseh bolezni.

” Verjeli so, da zlato predstavlja popolnost, telesu pa daje vitalnost, mladost, zdravje in življenjsko energijo. Uporabljali so ga za zdravljenje duševnih in čustvenih motenj.


Uživanje jedilnega 24K zlata je zelo izrazita in je prisotna v Aziji, predvsem v tradicionalni kuhinji na Japonskem kot tudi v Indiji.
Pri nas in še posebej v Evropi, se prvi zapisi o uživanju 24k zlata, pojavi v obdobju renesanse kot dekoracija, sestavina k hrani in sladicam, kjer je bilo kot razkošje in glamur rezerviran izključno za aristokracijo takratno plemstvo.

Danes je užitno 24k zlato postalo sestavni del ponudb v luksuznih ter elitnih restavracijah. Svetovno priznani kuharski mojstri pravijo, da zlato ohranja edinstven pridih razkošja, prefinjenosti in dovršenosti.

Velikost delcev 24k zlata so različni in so namenjeni za dekoracije ali dodatek k hrani, sladicam in pijači.

Uporabite svojo domišljijo in bodite prvi ter obogatite svoje gurmanske specialitete s pridihom edinstvenega glamurja s 24k zlatom, za Gala večerje, svečane prireditve, obletnice, kosila, cateringe , poroke… Zaokrožiti svoje kulinarične veščine s čistim jedilnim 24k zlatom, kot so ga svetovno znani kuharji in da bodo vaše kulinarične specialitete nepozabne. Ponudite svojim strankam le najboljše!

Naši proizvodi odražajo edinstveno razkošje in predstavljajo nepozabno darilo, ki izraža ljubezen, strast in uspeh.

 

                                                certifikati

Jedilno 24k zlato je najvišje kvalitete in 99,99% čisto 24k zlato. Uporaba jedilnega 24k zlata je bila odobrena s strani EU in ZDA in je v skladu z zakonodajo EU in ZDA kot aditiva za živila (registrirano pod oznako E175 in z Odlokom o aditivih reguliran), kar pomeni, da se lahko zaužijejo brez negativnih posledic ali stranskih učinkov.


Poskusite tudi vi hrano Bogov !

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save